Saturday, 23 July 2011

Last Day Kem..

Assalamualaikum semuaaa. :D

Sudah seminggu kem berlalu dengan jayanya. Terima kasih kepada pihak Sekolah Menengah Kebangsaan Ismail Petra. Perasaan ku selepas 1 minggu kem? Rasa Insaf semestinya adaaaa. :(. Rasa Takut dan bedebar Memang dah lama ada. Fuhhh 1/8/2011 nie trial PMR. Damn awal nyaaa..

Awal tak awal aku terpaksa hadapinya dengan rela hati dan penuh bersedia. *Bersedia ke? Takkkkkkkkk. Banyak Subject lagi yang aku kurang paham. Terutamanya Math and Science.

Next week the last week sebelum trial. I hope aku buleh memahami semuanya dalam tempoh yang singkat tuuu. Amin.

Antara gambar-gambar hari last kem. :-
















Insaf... :')


































Muka Suspen




 Tajaan Bersama

















Di temu bual oleh Cikgu

 



















Antara lauk pauk yang ada.
















Makan tengahari
















Kami sentiasa Bersama :D
















Kemas Mengemas ^_^


Oke that all for this story. Minggu Depan Trial PMR Hope korang buleh Doakan aku berjaya.
Kerjasama anda amat dihargai. Sekian Terima Kasih c(:

Kbye
Assalamualaikum

Saturday, 16 July 2011

Trial PMR !

ASSALAMUALAIKUM dan SELAMAT SEJAHTERA kepada pembaca-pembaca sekalian. :D

Sory sebab dah lama tak update blog. Tuan punya blog nie busy sangat. Busy nak Trial PMR + PMR. Busy bukan sebab bace buku pon. Hukhukhuk.

Target aku mesti nak semuaaaaa A! Minggu nie ade kem selama 1 minggu fuhh lamee.
Harap aku dapat memanfaatkannya. ^_^























Aku asyik memikirkan result aku. Aku Harap dapat 8A. Aku nk fight dengan kakak aku. Rasa bedebar sentisa berada didalam hatiku. Fuhhhhhhhh. 1.8.2011 Puasa + Trial Pmr. Aku harap harap trial dalam bulan puasa tu lebih berkat. ^_^

Lastly Wish me Luck Okeee. ^_^

K Bye. Assalamualaikum.