Sunday, 27 November 2011

Pizza Time ^_^


Assalamualaikum. Hello readers.

Okey entry aku ni nak taip sekejap je sebab aku ada hal. Tapi aku nak taip jugak. Haha. Oke Pada malam perlawanan Malaysia lawan Bahrain aku dengan kazen aku pergi makan pizza. Sebernanya kitorang tak ingat yang malam tu ada Match.

Selemat lah kami semua pergi lepas maghrib so habis awal la makan pizza ni. Nie gambar pizza. ^_^









Aku nak cakap cheese yang bulat tu memang tak sedak. Err Muakk aku dibuat nya, Haha. Lepas makan terus kitorang balik dan terus bukak tv dan tengok tengok Malaysia tewas 2-3 dengan Bahrain. Apa apa pun tahniah lah Malaysia.

Klah setakat ni je cerita aku. Bye bye all. Assalamualaikum.

Thursday, 24 November 2011

Lawan Pool Dengan Junior. (^_^)

Assalamualaikum. Hell O

Aku rasa happy semacam je nak taip taip kat blog ni. Biasa lah dah lama tak menaip. Dah lah dah start cuti. Boring doe. Tak tahu nak buat apa. SUMPAH BORING. Tiap-tiap hari bangun > buat apa yang patot > sambung tidur > bangun kul 12 > mandi > Online Facebook > Online Twitter > Blogwalking > Makan > > Online Facebook > Online Twitter > Blogwalking Sampai ke malam. Memang tak tahu nak buat apa.

Nak jalan-jalan musim hujan sekarang. T__T Then terperangkap kat HomeSweetHome la konon. >.<
Sekarang ni pun tengah bosan sebab tu taip je entry yang mengarut ni. Aduyaii. Tengok keadaan blog ni pun tak siap edit lagi. Malas weyh! Somebody nanti tolong suggest kat aku lagu apa yang sesuai nak letak kat blog ni tau. ENGLISH SONG please. Kalau ada lagu yang sesuai post kat wall facebook aku erk. Jasa anda amat dihargai.

Oke berbalik pada tajuk di atas. Semalam, aku nak hilangkan boring aku ajak junior aku ni main game pool dalam Facebook dot com. Then main main. Tengok gambar ni. T__T




Oke terkejut aku dia dia menang mula-mula. What daa ****. Memang malu la SIKIT. Hahaha. Tapi game kedua aku menang. Muahahhaha. Dan set penentuan tengok gambar seterusnya.



Then berlalu lah set ketiga. Dan aku kalah. T_____________T Tapi aku ada alasan tersendiri. Mula mula aku time tengah main sibuk nak printscreen lah. Sebab tu tak fokus kepada game. Haha. Alasan kedua. Sambil sambil main tu aku edit gambar ni. Tak boleh nak fokus dah kat situ. Hehehe. Alasan ketiga. Dia perempuan kan. Kena lah mengalah. Ladies first kan. Lagi pun biar lah dia menang. Haha. :P

Oke aku bosan sebernanya nie. Sebab tu entry macam ni pun jadilah. Haha. MAAF BLOG aku nie tak siap lagi edit. Sebab tu lagu takde. Dan banyak benda lagi aku nak ubah. Dulu background gelap. Aku dah bosan hidup dalam kegelapan so tukar la warna putih. Macam DP facebook aku. Hehehe. MISTERI gitu.

K lah thanks for reading and Nur Adlina TAHNIAH kerana menang. Lain kali lawan lagi. hehe.
Esok lusa aku update lagi insyaAllah. :D

Kbyebye. Assalamualaikum. (^_^)

Monday, 14 November 2011

Hari Hari TerAkhir Sebelum Tamat PerSekolahan(!)

Assalamualaikum wbt. Hello readers(!)

Oke hari ni hari Isnin 14/11/11 aku pergi sekolah macam biasa cuma jadi jahat sikit. Muahehehe
Sikit je pun. So releks laa. Hari ni aku sampai lewat sikit sekolah sebab aku bangun pukul 6.45a.m. Aku pun belari dan terus belari dan mandi dan pakai baju dan breakfast sikit dan pergi sekolah dan macam macam dan lagi. Hehe



Oke di pagi hari lagi sekumpulan Form 3 pergi naik atas blok Form 1 sebab kat sini ade tiga kelas kosong. So kami pinjam laa satu sebab kami tiada kelas Form 5 guna kelas kami untuk SPM. :O
Geng perempuan tengok MOVIE. Yang lelaki macam macam mereka buat.


Antara aktiviti yang budak lelaki buat ialah bermain card(RoyalGame)

Nie Hah tengah tengok Movie. Atas nie tenang sikit takde orang ganggu. Teka cerita apakah Itu. :D


Menunggu permain yang kalah untuk memberi card.




Kami tak berjudi-judi yea. Kami maen saja saja. Kami Budak BAIK. (^_^)




Selepas letih bermain kami berasa lapar weyh. Tak breakfast lagi kot. So kami ambik keputusan untuk jengjengjeng. Tengok bawah.




Makan kat luar sekolah. Haha.


Kami ponteng sekejap. :O Sebab makan di kantin sekolah bukanya sedap pung. So we all decided nak makan kat luar sekolah. 


Ada nampak ciri ciri Ganster tak? Haha. Taklah kami semua budak baik. Selepas balik dari makan kat luar nie, kami terus menuju ke sekolah balik. Letih jugak berjalan nih. Hadoyaii.

K lah sorry gambar kualiti kurang sebab snap guna Phone jee. *Phone murah*

Oke aku tak tahu dah nak cerita apa. Okey Byebye readers.

Assalamualaikum. (^_^)
Thanks For Reading.

Sunday, 13 November 2011

JalanJalanTime(!)



Assalammualaikum wbt dan selamat sejahtera. 

Dah lama tak jenjalan dengan kawan kawan weyh. Last jalan-jalan pun time lawatan lepas Pmr hari tu. Memang rindu gila ah. Oke Kali ni aku jalan-jalan dengan Tiga orang kawan aku iaitu Syahir, Aiman dan Fazir sebab Fazir dengan Aiman nak pergi Kuala Lumpur dah minggu depan. Sedih akuuh. :'P

Oke kami berEmpat dah lama rancang benda ni *LamaLaaSangatt*. Kitorang sepakat nak pergi maen Bowling kat Kbmall. Di pagi hari yang redup aku dengan Syahir pergi lah ke rumah Aiman sebab nak tumpang dia pergi Kbmall. Pergi laa aku dengan Syahir naik basikal. Jauh oo rumah Aiman. Then Dalam kul 11.15a.m. pun Aku,Aiman dan Syahir bertolak dengan mak Aiman. *ThanksAunty*

Then sampai la kat Kbmall then jumpa Fazir kat FoodCourt. Lepas tu terus pergi Bowling kat Kbmall. TIBA-TIBA pekerja bowling tu cakap bowling ada orang tempah buat family day. Pffttttt laa wehhh. Tengah-tengah semangat nak main tiba-tiba jadi camtuh. Bodoh(!)

After that, kami rancang nak pi Bowling kat Billion dan kami semua setuju. Tapi Aiman ajak main pool dulu dan kami semua pun main laaa pool. Aku kalah weyh main pool dengan Aiman. xP Lepas tu terus kami nak On The Way ke billion blablablabla dan sampailah ke billion. xD

Lepas tuh we all masuk lah ke dalam Billion dan terus menuju ke tempat bowling. Then aku terkejut ah jugak asal bowling kat billion ni nampak pelik o.O rupa-rupanya macam macam yang lain. Row dia pendek. Bola dia buruk+banyak calar-calar. Kasut memang buruk ah takpayah cite. 

Time tengah main tu terkejut aku asal PIN dia senang sangat jatuh. Rupa-rupanya setelah beberapa kali aku main baru aku tahu PIN dia ringan pelik nahh. Tak stabil. Kalau kat Kbmall punya baru syok. Bowling kat billion macam loserr je. Penipu dan pfttt ahh. Haha

Lepas habis main bowling kami semua pergi makan makan dulu kat billion then kami berjalan dari Billion pergi ke Kbmall *NakSaveDuitLaKonon* Hehe. Jauh perjalanan. Letih sampai. Dua kali pergi Kbmall. Sampai je kat Kbmall kami pun jalan jalan jela dalam tu. Fazir ada beli barang-barang sikit.

Setelah puas berada di Kbmall kami semua pun berjalan*SekaliLagi* ke stesen bas Kat parkson gi la bapak jauh. JalanJalanJalan ternampak Cikgu BM kami. Tapi tak sempat nak jumpa cikgu. Lepas sampai kat stesen tu Aku, Aiman dan Syahir naik lah bas menuju ke rumah Aiman. Fazir naik bas lain.

Bila dah sampai rumah Aiman tu lega rasanya sikit. Lepas rest kat rumah Aiman kejap , Aku dengan Syahir pun balik laa naik basikal. Gilaa letih. K lah setakat nie je aku taip taip. Tengok ah gambar-gambar nie. Enjoy(!) 






























Gambar time balik je ada. Tak ingat nak snapsnap time tengah maen. Hadoiyai. K Byebye. Thanks kerana sudi memebaca. (^_^)

Assalammualaikum.