Saturday, 29 October 2011

Kayuhan Terbaik ^^

Assalamualaukum w.b.t.
Hello ^^

Owyeahhh. Selapas balik dari lawatan Melaka-Kuala Lumpur aku digegarKan oleh satu perkataan jom cycling naik Banjaran Titiwangsa. Peluang keemasan itu tidak akan ku tolak. Yeah kali kedua aku naik wooo. Besttt TerbAikKkk.

Tengok la gambar-gambar nie yee. Malas nak story panjang lebar :-)





Sudah dekat dengan garisan penamat. :)


Akhirnya Sampai jugak ke puncak. 


Makan+rehat dulu. Chill





Habis sepinggan aku makan. Fuhh Kenyang. :D


Antara yang terlibat


Yeahh that Me. ;)



My Dad.



Me again ^^



Time to go down.


At last Sampai jugak di bawah. :D

Oke Setakat ni je gambar yang aku LARAT nak upload. Kalau nak tengok gambar banyak lagi sila ke Profile Facebook saya atau click INI

Sekian Terima kasih. :D



Friday, 21 October 2011

Bowling Time !


Hye. Assalamualaikum readers. ^^

Oke selepas penat cycling, group aku cadangankan untuk pergi release tenshion kat KB MALL Pacific Bowling.  Aku pun dah lama sangat-sangat tak main bowling. So aku dan ayah aku pergi laa dalam kul 3.30pm lebih kurang. Bila sampai di KB MALL tu dengan harapan dapat la bertemu dengan kawan-kawan tapi sorang pun tak nampak -.-' So aku decided terus naik ke tingkat atas pergi kat tempat bowling ler kat mana lagi.

Bila sampai kat bowling tu aku dengan ayah aku group members yang pertama sampai. Then beberapa minit kemudian cukuplah semua ahli ahlinya. Enjoy ah Gambar gambar nie aku dah tak tahu nak cerita ape, ayat pun macam Si**. Haha

Enjoy :





Lurus tak aku baling? Haha


Nampak nya tinggal 1 lagi pin.






Time For Strike!


Nama aku AIR dalam nie. Nama Ayah aku ZAI. Banyak button keybord tak leyh tekan. -.-
Dua kali strike wei. *bangga aku. Tengok Bapak strike aku strike. HAHA


Singgah kedai ahli member atas KB MALL dulu.


Yang hadir pada kejohanan bowling tersebut.. Huhu


K lah Bye bye, Nak Maen FaceBook Pulak. ^^

Thursday, 20 October 2011

Lawatan Melaka - Kuala Lumpur

Assalammualaikum dan selamat sejahtera.

Lepas Pmr baru baru nie pelajar pelajar SMKIP pergi ke lawatan Melaka-Kuala Lumpur. 3hari2malam. Best oooo. Pengalaman yang tak dapat dilupakan. Tourist guide Encik Rusdi atau dikenali sebagai CIK DI memang Mantap! Sporting Giler! K lah tak de mood nk taip panjang panjang. 
Enjoy the picture :






























K lah setakat ini sahaja gambar yang ada. Nak tengok lagi buleh pergi kat Facebook saya.

Kbyee.