Saturday, 28 May 2011

MAAFKANAKU

Assalammualaikum,

First at all aku malas dah nak masuk campur hal die yang lain-lain. Aku just nak berkawan seperti biasa. Then i just wanna say sorry for everything that i have done!












 

I'm know i have hurt you. I'm sorry. Aku just tak nak kau lalai dari menjadi hamba Allah yang baik. Tapi aku dah melakukan sesuatu yang buruk kat kau.




Kenapa aku jadi begitu kejam!? Damn Hell! Maafkan aku. Aku tahu perkataan maaf tidak mencukupi kan? Tapi itu saje lah yang aku mampu. Sory sangat-sangat.

Assalammualaikum.

No comments: