Friday, 21 October 2011

Bowling Time !


Hye. Assalamualaikum readers. ^^

Oke selepas penat cycling, group aku cadangankan untuk pergi release tenshion kat KB MALL Pacific Bowling.  Aku pun dah lama sangat-sangat tak main bowling. So aku dan ayah aku pergi laa dalam kul 3.30pm lebih kurang. Bila sampai di KB MALL tu dengan harapan dapat la bertemu dengan kawan-kawan tapi sorang pun tak nampak -.-' So aku decided terus naik ke tingkat atas pergi kat tempat bowling ler kat mana lagi.

Bila sampai kat bowling tu aku dengan ayah aku group members yang pertama sampai. Then beberapa minit kemudian cukuplah semua ahli ahlinya. Enjoy ah Gambar gambar nie aku dah tak tahu nak cerita ape, ayat pun macam Si**. Haha

Enjoy :





Lurus tak aku baling? Haha


Nampak nya tinggal 1 lagi pin.






Time For Strike!


Nama aku AIR dalam nie. Nama Ayah aku ZAI. Banyak button keybord tak leyh tekan. -.-
Dua kali strike wei. *bangga aku. Tengok Bapak strike aku strike. HAHA


Singgah kedai ahli member atas KB MALL dulu.


Yang hadir pada kejohanan bowling tersebut.. Huhu


K lah Bye bye, Nak Maen FaceBook Pulak. ^^

No comments: