Monday, 14 November 2011

Hari Hari TerAkhir Sebelum Tamat PerSekolahan(!)

Assalamualaikum wbt. Hello readers(!)

Oke hari ni hari Isnin 14/11/11 aku pergi sekolah macam biasa cuma jadi jahat sikit. Muahehehe
Sikit je pun. So releks laa. Hari ni aku sampai lewat sikit sekolah sebab aku bangun pukul 6.45a.m. Aku pun belari dan terus belari dan mandi dan pakai baju dan breakfast sikit dan pergi sekolah dan macam macam dan lagi. Hehe



Oke di pagi hari lagi sekumpulan Form 3 pergi naik atas blok Form 1 sebab kat sini ade tiga kelas kosong. So kami pinjam laa satu sebab kami tiada kelas Form 5 guna kelas kami untuk SPM. :O
Geng perempuan tengok MOVIE. Yang lelaki macam macam mereka buat.


Antara aktiviti yang budak lelaki buat ialah bermain card(RoyalGame)

Nie Hah tengah tengok Movie. Atas nie tenang sikit takde orang ganggu. Teka cerita apakah Itu. :D


Menunggu permain yang kalah untuk memberi card.




Kami tak berjudi-judi yea. Kami maen saja saja. Kami Budak BAIK. (^_^)




Selepas letih bermain kami berasa lapar weyh. Tak breakfast lagi kot. So kami ambik keputusan untuk jengjengjeng. Tengok bawah.




Makan kat luar sekolah. Haha.


Kami ponteng sekejap. :O Sebab makan di kantin sekolah bukanya sedap pung. So we all decided nak makan kat luar sekolah. 


Ada nampak ciri ciri Ganster tak? Haha. Taklah kami semua budak baik. Selepas balik dari makan kat luar nie, kami terus menuju ke sekolah balik. Letih jugak berjalan nih. Hadoyaii.

K lah sorry gambar kualiti kurang sebab snap guna Phone jee. *Phone murah*

Oke aku tak tahu dah nak cerita apa. Okey Byebye readers.

Assalamualaikum. (^_^)
Thanks For Reading.

1 comment:

NA's said...

twilight ! arr :O