Sunday, 13 November 2011

JalanJalanTime(!)



Assalammualaikum wbt dan selamat sejahtera. 

Dah lama tak jenjalan dengan kawan kawan weyh. Last jalan-jalan pun time lawatan lepas Pmr hari tu. Memang rindu gila ah. Oke Kali ni aku jalan-jalan dengan Tiga orang kawan aku iaitu Syahir, Aiman dan Fazir sebab Fazir dengan Aiman nak pergi Kuala Lumpur dah minggu depan. Sedih akuuh. :'P

Oke kami berEmpat dah lama rancang benda ni *LamaLaaSangatt*. Kitorang sepakat nak pergi maen Bowling kat Kbmall. Di pagi hari yang redup aku dengan Syahir pergi lah ke rumah Aiman sebab nak tumpang dia pergi Kbmall. Pergi laa aku dengan Syahir naik basikal. Jauh oo rumah Aiman. Then Dalam kul 11.15a.m. pun Aku,Aiman dan Syahir bertolak dengan mak Aiman. *ThanksAunty*

Then sampai la kat Kbmall then jumpa Fazir kat FoodCourt. Lepas tu terus pergi Bowling kat Kbmall. TIBA-TIBA pekerja bowling tu cakap bowling ada orang tempah buat family day. Pffttttt laa wehhh. Tengah-tengah semangat nak main tiba-tiba jadi camtuh. Bodoh(!)

After that, kami rancang nak pi Bowling kat Billion dan kami semua setuju. Tapi Aiman ajak main pool dulu dan kami semua pun main laaa pool. Aku kalah weyh main pool dengan Aiman. xP Lepas tu terus kami nak On The Way ke billion blablablabla dan sampailah ke billion. xD

Lepas tuh we all masuk lah ke dalam Billion dan terus menuju ke tempat bowling. Then aku terkejut ah jugak asal bowling kat billion ni nampak pelik o.O rupa-rupanya macam macam yang lain. Row dia pendek. Bola dia buruk+banyak calar-calar. Kasut memang buruk ah takpayah cite. 

Time tengah main tu terkejut aku asal PIN dia senang sangat jatuh. Rupa-rupanya setelah beberapa kali aku main baru aku tahu PIN dia ringan pelik nahh. Tak stabil. Kalau kat Kbmall punya baru syok. Bowling kat billion macam loserr je. Penipu dan pfttt ahh. Haha

Lepas habis main bowling kami semua pergi makan makan dulu kat billion then kami berjalan dari Billion pergi ke Kbmall *NakSaveDuitLaKonon* Hehe. Jauh perjalanan. Letih sampai. Dua kali pergi Kbmall. Sampai je kat Kbmall kami pun jalan jalan jela dalam tu. Fazir ada beli barang-barang sikit.

Setelah puas berada di Kbmall kami semua pun berjalan*SekaliLagi* ke stesen bas Kat parkson gi la bapak jauh. JalanJalanJalan ternampak Cikgu BM kami. Tapi tak sempat nak jumpa cikgu. Lepas sampai kat stesen tu Aku, Aiman dan Syahir naik lah bas menuju ke rumah Aiman. Fazir naik bas lain.

Bila dah sampai rumah Aiman tu lega rasanya sikit. Lepas rest kat rumah Aiman kejap , Aku dengan Syahir pun balik laa naik basikal. Gilaa letih. K lah setakat nie je aku taip taip. Tengok ah gambar-gambar nie. Enjoy(!) 






























Gambar time balik je ada. Tak ingat nak snapsnap time tengah maen. Hadoiyai. K Byebye. Thanks kerana sudi memebaca. (^_^)

Assalammualaikum.