Thursday, 23 June 2011

Kayuhan+Kurang Sihat. xD

ASSALAMUALAIKUM. Hye All. ^_^

Hari nie aku rasa kurang sihat sikit. Batuk-batuk + selsema = x(. Pagi pagi lagi aku bangun awal sebab nak cycling la ape lagi. Tapi hari nie kayuhan kurang best sebab aku melalui laluan shortcut. SEBAB apa? First sebab aku teman my dad. 2nd sebab aku kurang sihat.

Aku rasa kalau aku tak ikot shortcut. Mesti kena tinggal punya. xD. So jarak perjalanan aku hari nie pendek sikit lah. Hanya 40KM je. Rider rider lain 50KM++. Tapi time balik semua rider balik sekali. Dan aku dapat lah jugak stay in group.

Gambar gambar untuk hari ini. :-












Kayuhan hari nie ke Pantai Bachok sama seperti yang minggu minggu lepas. So harap minggu minggu yang akan datang akan kayuh ke laluan yang lain. :-)
K Bye.
ASSALAMUALAIKUM.

No comments: